TDS i PR a l’INS Mig-Món

L’INS Mig-Món és l’únic centre de secundària de Súria i acull els alumnes d’aquesta mateixa localitat a més a més d’acollir els alumnes de Callús, Valls i Palà de Torruella, Salo i Sant Mateu de Bages. A dia d’avui assisteixen a l’INS uns 400 alumnes i uns 45 professors.

L’equip impulsor del nostre centre està format per 17 membres, els quals volem créixer i millorar pas a pas l’educació que oferim als nostres alumnes. Així doncs, tots creiem en un progrés, en una millora constant i en un canvi. Esperem poder-ho fer realitat.

Els projectes que hem escollit per millorar són dos. L’un és el treball de síntesi que realitzen els alumnes de 3r d’ESO. Pretenem millorar-lo i fer-ne una autovaloració per saber quins aspectes ens calen modificar per fer-lo més competencial. Sabem que ja és interdisciplinari però n’hem de modificar certs punts i treballar algunes mancances. El segon projecte escollit, i no per això menys important, és un projecte que es fa amb els alumnes de 4t d’ESO, conegut com PRIA. Aquest segon projecte ha estat modificat en la seva totalitat al llarg d’aquest curs, però encara ens queden moltes arestes per polir. És un projecte amb un producte final, el qual es podrà utilitzar al viatge de final de curs. No obstant això, encara tenim dubtes i ens sorgeixen algunes preguntes però amb esforç aconseguirem arrodonir aquest projecte i fer que els alumnes aprenguin amb més motivació.

Us anirem informant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *