SI NO BEGUÉSSIM LLET TINDRÍEM DENTS?

Som l’equip de Cicle Inicial de l’escola Sant Ignasi de Manresa.
Ja fa uns anys que treballem per projectes a l’escola, tenim unes franges concretes dins l’horari on el treball globalitzat pren protagonisme. Des de l’escola s’ha tingut en compte que el màxim possible d’hores hi hagi dos mestres dins l’aula per aconseguir que la vida i el dia a dia a l’aula sigui un projecte viu, dinàmic i transferible.
Aquest és el segon curs que estem dins la xarxa de CB. Enguany tenim un nou repte, l’avaluació competencial dins dels projectes. A mida que anem avançant sorgeixen nous dubtes, quines activitats plantejarem per fomentar l’autoregulació dels alumnes, com organitzarem l’aula per potenciar el treball cooperatiu, com treballem l’aprendre a aprendre…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *