La tecnologia sempre triomfa!

‘Per llepar-se’n els dits’ és un projecte tranversal lligat a la participació de moltes matèries. Pel que fa al producte final que l’alumnat havia de gestionar, hem tingut molt clar que la materia de tecnologia havia de ser l’estrella convidada.

Entre els continguts clau del projecte hi havia la creació d’una piràmide alimentaria i l’alumnat va jugar un paper molt important alhora de treballar-la. Als alumnes els hi encanta tallar, empegar, clavar…tothom al seu nivell però sense parar de treballar.

Per aquest motiu el producte final del projecte es va centrar en la creació d’una piràmide alimentària al taller de tecnologia. La veritat és que ens ha sorprès la varietat de mides, formes i tamanys però l’alumnat si va volcar deseguida, motivats per un afany constructiu que desconeixiem la majoria de professors.

S’haurà de de tenir en compte per a propers projectes i activitats on hem de buscar la relació a tota costa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *