Decàleg per llepar-nos els dits.

Els alumnes de 3er ESO hem treballat força buscant i preparant les activitats que teniem programades en aquest projecte. Creiem que l’alimentació i la salut són elements fonamentals per al nostre creixement personal. Per aquest motiu hem presentat  un decàleg amb les principals idees i punts forts que hem extret d’aquests dies de feina.

Aquesta recurs facilita la feina d’abstracció de les idees que més ens han agradat i ens permet resumir de manera ràpida i senzilla tot el que em après.

Volem compartir amb tothom aquestes idees per intentar aportar un granet de sorra a la millora de l’alimentació de tothom. Per a que nosaltres i les noves generacions puguin disposar d’una millor salut, us en fem particeps!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *