És temps de Moodle

Treballar un projecte des d’un bon grapat de matèries semblava una tasca difícil quan vam començar a preparar el nostre “Per llepar-se’n els dits”. Molta diversitat en el professorat i molts documents que gestionar ens feien ballar el cap sobre quina tenia que ser l’eina que ens facilités la feina.

En el moment en que varem arribar a tractar com havíem d’avaluar tothom és va posar d’acord en que una bona eina de gestió és el Moodle. Senzill, pràctic, versàtil i amb un enorme potencial per poder planificar cadascuna de les matèries, no ens calia més.

Després molta feina per planificar continguts i endreçar un correcte i motivador fil conductor del projecte. Els horaris que mai quadraven i a treballar… sempre respectant el professorat, el seu ritme i mai imposant idees. Això és la base de l’aprenentge.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *