Presentació del Projecte a la UdL

Els alumnes de cicle superior van presentar el procés del projecte als estudiants de la Facultat de Ciències de l’Educació. Tant ells com nosaltres han partit del mateix context alfabetitzador i han anat desenvolupant el projecte amb les mateixes pautes.

Nosaltres els hi vam presentar un power point on vam incidir en totes les connexions i relacions que han sorgit a partir de treballar el vídeo del Suso 33 a la Suda, i tots els aprenentatges que n’hem extret de medi, d’art, de llengua i d’altres.
 

Els alumnes de la UdL ens van preguntar els seus dubtes i vam comparar el nostre projecte amb els que ells havien fet a l’assignatura de “Processos”. Ens vam apropar al món de la Universitat i els alumnes es van sentir molt orgullosos de fer de “profes” a la Universitat.