Era veu des escolans….

Ena nòsta ZER comencèrem trabalhant per projèctes hè lèu 4 ans. Comencèrem trabalhant  un projècte entà toti es corsi e a nivèu generau, e actuaument trabalham er airau de coneishement deth medi per projèctes conjuntament damb ues ores des lengües.

As escolans les shaute mès trabalhar per projèctes, ja qu’eri son protagonistes deth sòn aprenedissatge, e eth mèstre passe a un segon lòc.

Auem detectat que son fòrça motivadi ara ora d’apréner e desvolupar eth sòn aprenedissatge. Auem trapat ua naua forma de trabalh que mos ajude a melhorar eth rendiment des escolans, tient en compde qu’es escolans compartissen es sues viuences, es sues inquietuds, es experiéncies…. e s’ajuden entre eri.

Dempús d’aguesta experiéncia, com a claustre volem contunhar trabalhant en aguest sentit, pr’amor que vedem qu’er escolanat a melhorat eth sòn rendiment en aguest airau.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *