COMENCEM A LLEGIR

El professorat vam portar còmics variats: Cavall Fort, Tintin, Astèrix i Obèlix, Mortadelo y Filemón, El mecanoscrit del segon origen… També se’ls havia suggerit que en portessin ells, però no ho van fer.

Alguns alumnes van rellegir, nostàlgicament, còmics que ja havien llegit de petits: el Cavall Fort. Altres van llegir-ne dels que havien vist l’adaptació a pel·lícula: Astèrix i Obèlix. Quan es tractava d’una història de moltes pàgines, els dèiem que es fixessin en les primeres vinyetes.

L’orientació era, a més que llegissin la història gràfica, que es fixessin en tots aquells elements més propis del còmic: vinyetes i bafarades variades, caracterització dels personatges i expressió dels seus sentiments, expressió del moviment, del soroll…

Va estar una experiència relaxada. Van compartir recomanacions entre ells, la qual cosa va fer que canviessin de còmic algunes vegades. Van recordar-ne de coneguts i van conèixer-ne de nous.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *