L’univers BIOTEC, què és i què fem?

L’Institut Torre Vicens des d’aquest curs forma part de la XCB on implementem diferents projectes com són la Marató, l’Hort i l’Univers Biotec. Tots ells són projectes interdisciplinaris del centre en que hi participen diferents alumnes del centre i també tot el conjunt de docents d’ESO. En aquest blog podreu consultar tot un conjunt d’articles de l’Hort i l’Univers Biotec.

L’Univers Biotec és un projecte STEM (Ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) que va néixer el curs 2016-17  i aquest curs està creixent a tots els nivells. Per què és un projecte STEM? Perquè en aquest projecte es treballen competencial i  de forma globalitzada les matèries de ciència, tecnologia i matemàtiques i, a més, es treballa de la competència digital i les competències pròpies del S, XXI. Què fem? Doncs, moltes i diferents activitats de ciència, tecnologia i matemàtica on es mostren aquestes matèries de forma atractiva i motivadora per engrescar als nostres alumnes tot despertant la seva curiositat.

A continuació, us presenten una petita mostra d’aquestes activitats com són: “Pose’m la ciencia en acció”,”Ciència i tecnologia al pati”, “Dona i ciència a Torre Vicens”, “Enlairament d’un globus sonda” i la “Jornada CTM-STEM” entre altres.

http://www.iestorrevicens.cat/?page_id=7126L'Univers Biotec


Presentant els nostres projectes a “Ciencia en Acción”

Aneu-nos seguint i podreu gaudir amb les diferents activitats.


 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *