‘PER LLEPAR-SE’N ELS DITS’ PROJECTE DE 3r ESO

A continuació us presentem el projecte que hem preparat per a l’alumnat de 3r de la ESO. ‘Per llepar-se’n els dits’ endinsa l’alumnat en el mon de l’alimentació saludable i dels productes de proximitat per a treballar els continguts d’aquest curs des de la perspectiva de diferents matèries relacionades.

És un projecte dirigit en el que l’alumnat ha de realitzar les tasques asignades en cadascuna de les matèries mitjançant un Moodle. El professorat s’ha organitzat per a donar estructura i un fil conductor que sigui atractiu i motivador.

En els propers articles us farem un breu resum de les impresions que el professorat ha tingut en la seva realització.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *