EL PRODUCTE FINAL: CAMPANYA DE DIFUSIÓ D’HÀBITS SALUDABLES.

El producte final del projecte “Cuidem el nostre cos i fem salut” és la realització d’un tríptic que recull els consells per promoure els hàbits saludables entre la comunitat educativa de l’escola i del barri.

Després de valorar diferents possibilitats per l’elaboració dels tríptics utilitzant les TAC (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint) els mestres vam decidir fer-ho a través de la pàgina web Canva, que permet fer dissenys atractius d’una manera fàcil, intuïtiva i força autònoma per l’alumnat.

Els continguts treballats a les activitats plantejades al projecte van permetre a l’alumnat redactar els consells d’hàbits saludables que plasmarien als respectius tríptics. Cadascun dels 6 grups va elaborar el seu tríptic.

La tasca consistia a posar-se d’acord en el disseny i el contingut del tríptic. Va fer falta trobar les frases i les imatges adients. Alguns grups van haver de superar les dificultats per posar-se d’acord i d’altres van haver de ser reconduïts a l’hora de la tria de les imatges.

Un cop elaborats els tríptics es va treballar l’expressió oral per saber com dirigir-se als adults per potenciar la competència comunicativa en una situació real. Un matí, acompanyats per mestres i practicants, vam anar a una plaça cèntrica del nostre barri i durant una hora l’alumnat va repartir els tríptics.

Finalment, es va fer difusió dels tríptics per correu electrònic a totes les famílies i es van publicar al bloc del Cicle Inicial de l’escola (http://fredericgodas-cicleinicial.blogspot.com.es/2018/02/2n-campanya-de-difusio-cuidem-el-nostre.html)

Va ser molt gratificant el feedback de la gent del carrer, així com la resposta per correu electrònic d’algunes famílies, tot felicitant l’alumnat pel treball realitzat.

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *