Què cal fer?

Hem explicat als alumens de 1r d’ESO com cal fer el projecte sobre els Jocs Olímpics

A partir de la visita del representant del Comitè Olímpic Internacional comunicant-vos l’elecció com a centre olímpic, donats els valors que vam compartir treballaríem des de l’inici d’aquest curs  i, per tant, coneixedors de la tasca que se us planteja, en primer lloc, heu de donar resposta al mateix contribuint a la difusió i manifestació de l’esperit olímpic al vostre centre amb models de conducta i actuacions puntuals.

També s’han  de desenvolupar una sèrie d’activitats que incentivaran les vostres propostes vers la jornada d’intercanvi de primer d’ESO amb l’alumnat de sisè de les diferents escoles adscrites.  En aquesta trobada, els alumnes de primer d’ESO teniu un paper protagonista i la vostra implicació és bàsica per al bon funcionament de la mateixa.

A més a més, aquest any coincideix amb la celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92, esdeveniment totalment basat en els principis de l’olimpisme i fonament dels valors que volem difondre al nostre centre.  Per aquest motiu, segurament ja sabeu que gaudirem d’una formació que ens permetrà experimentar l’educació olímpica. En aquesta, haureu d’informar-vos de l’esport i de l’olimpisme com a tema central, per tal d’aplicar aquests coneixements, juntament amb els de les diferents matèries curriculars, a la resolució d’un seguit de qüestions pràctiques d’incidència directa en la trobada d’acolliment del nou alumnat.

 

Recordeu que heu de citar quins recursos heu fet anar per trobar la informació pertinent dels diferents continguts – bibliografia i/o webgrafia– juntament amb un diari que reculli el que heu fet cada dia i/o les anècdotes que hagin pogut sortir.

Aquests recursos i el diari es posaran en un apartat que durà el nom de “PORTAFOLI”, el que també inclourà la realització de totes aquelles activitats complementàries desenvolupades al llarg del treball.

A fi d’organitzar el desenvolupament d’aquest projecte, es demana realitzar un mapa conceptual que reflecteixi la previsió del procediment a realitzar i que també s’inclourà en el portafoli.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *