Atrapats a la xarxa

L’equip impulsor de l’escola Pinyana, que està format per una gran part del claustre, hem iniciat un treball de reflexió i anàlisi sobre la nostra pràctica respecte als projectes, la nostra escola ja fa anys que treballa en aquest sentit  i hem decidit cohesionar i donar profunditat a aquesta metodologia  d’aula.

Un dels aspectes que creiem més destacable en aquesta participació a la xarxa de competències bàsiques és que tots els membres de l’equip impulsor treballem i debatem plegats, siguis de l’etapa d’infantil o primària amb grups internivell. Això, ens enriqueix i motiva.

El repte que hem plantejat per aquest curs és fer un projecte a nivell de centre amb un producte final que tenim la intenció de dur a terme a la setmana cultural.

No tenim encara molt dibuixada  l’estructura del projecte, estem en plena redacció  d’objectius i criteris, etc  però tenim clar que el treball en equip serà bàsic per l’èxit d’aquesta proposta.

Equip impulsor de l'Escola Pinyana de Lleida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *