FIL A L’AGULLA

Avui hem iniciat la nostra aventura. Hem pensat que la nostra manera per organitzar-nos es dividir-nos en grups per tal de fer front a tots els aspectes del projecte de forma  cohesionada.

Hem pensat que els aspectes més rellevants són la planificació, documentació, l’avaluació i l’explicació de tot el procés. Per tal de gestionar de forma eficaç aquest procés els membres de cada grup no poden ser més de cinc.

En iniciar la sessió hem visionat el video de Austin i la papallona, ens ha motivat molt, algun company l’ha posat en pràctica a l’aula i ha estat molt interessant. En acabar aquesta sessió de  l’equip impulsor el grup que s’encarrega de la planificació del projecte expliquen les dificultats amb les que es troben, tenim massa coses per explicar, haurem de prioritzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *