Inici del projecte LA FAMÍLIA

Normalment les primeres sessions de cada projecte es destinen a generar interès i motivació però també ens serveixen per evidenciar els coneixements previs que té l‘alumnat. Per aquest motiu se’ls va proposar escriure en un full què és el que sabien de la familia i després ho vam compartir.

En una altra sessió es va realizar una activitat on els/les alumnes escrivien en un paper què és el que volien saber sobre la família. Es va fer un buidatge i amb l’ajuda del professorat es van agrupar les preguntes en diferents blocs: valors de la família, tipus de família, membres de la família, etc.

 

Es va compartir amb l’alumnat que per poder donar resposta a les qüestions plantejades hauríem d’anar descobrint-les entre tots/es, realitzant diferents cerques i activitats, i necessitaríem l’ajuda i implicació dels seus familiars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *