Les maletes viatgeres

A l’escola Àngel Guimerà el dilluns 9 d’abril vam engegar el nostre projecte interdisciplinar titulat “El món a l’escola”.

Per iniciar el projecte unes setmanes abans vam demanar als alumnes que portessin objectes identificatius de la seva cultura i les tutores les guardaven. L’objectiu era emplenar d’objectes unes maletes viatgeres per obrir-les amb els alumnes el primer dia del projecte i així contextualitzar-lo una mica.

Quan els nens i nenes van arribar dilluns a classe es van trobar una maleta i molt encuriosits van voler saber que hi havia allà dins. Les mestres expliquen que es una maleta viatgera, que ha visitat molts països del món i ens ha portat records dels seus viatges preferits.

Els alumnes han obert les maletes amb molta il·lusió i han gaudit i après moltes coses sobre tots els objectes que hi havia dins.

Us deixem un collage de fotografies on es reflecteix aquest emotiu moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *