ESCOLA TERESA BERGADÀ: QUI SOM?

L´Escola Teresa Bergadà, és una escola pública i l´única escola del municipi.  Situada a l’extrem sud, a la falda d’un turó i al costat de la zona esportiva, prop de la carretera de l’Aeroport. Disposa d’unes  instal.lacions de qualitat, àmplies i modernes, reformades de fa 10 anys.

Som una escola quasi de doble línia. Hem iniciat un projecte d’innovació i reflexíó conjunta. Els últims temps, estem consensuant i millorant la línia pedagògica, aprofundint en el treball globalitzat, el Pla d’Impuls de la Lectura, la dinamització de l´art amb sinergies amb la Panera i la participació de l’alumnat amb la vida pràctica de l´escola, des de les assemblees i el consell d´infants.

Fomentem la participació de la comunitat educativa i el respecte per les opinions que són diferents. Com a escola inclusiva pensem que l’alumnat ha de poder evolucionar en tots els àmbits, independentment de les seves característiques.

Com a comunitat educativa que som, tenim la finalitat de créixer junts, aprendre els uns dels altres i anar construint una escola on tots ens sentim representats.

A nivell metodològic volem que el treball sigui engrescador, que s’aprenguin coses noves a través del descobriment, l’observació, l’experimentació, la interacció, la cooperació, la comunicació…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *