Com preparem una bicicletada?

Es fan sis grups de quatre persones cadascún.

Els equips o grups són:

  1. Exploradors
  2. Prevenció i salut
  3. Jocs
  4. Gestió
  5. Periodistes
  6. Mecànics

Els alumnes fan la demanda sobre quin grup volen pertànyer o la funció que volen fer.

El mestre prèviament, sense que ho sàpiguen els alumnes, ha donat un valor en funció de les habilitats i motivacions de cada alumne. Després ha fet els grups pertinents de manera que siguin heterogenis (un alumne amb rendiment alt, un amb rendiment baix i dos amb un rendiment normal) intentant respectar al màxim les preferències dels alumnes.

Com que molts d’aquests equips necessitaven ordinador per a fer les seves tasques, es va demanar al coordinador d’informàtica que hi haguessin sis portàtils disponibles amb accés a internet durant aquestes sessions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *