Avaluació ” la Bicicletada”

L’avaluació del projecte s’ha fet dia a dia a través d’un diari de sessió. L’objectiu era que de manera col·lectiva detallessin què havien fet en aquella hora, com havien avançat la feina i què quedava pendent. Cada un dels grups assumia la responsabilitat d’explicar al grup de periodistes què havien fet, i aquest grup en última instància ho escrivien en el diari.

Per a què quedés un registre oral, un membre en representació del  grup al que pertanyia, també es gravava en vídeo explicant com havien treballat en aquella sessió.

El mestre també ha anat avaluant de manera continua sessió a sessió. Els 10 primers minuts abans de començar el projecte setmanal, es feia una retroacció a cada grup per tal que tingués present allò que havia de corregir i allò que havia de prioritzar en aquella hora.

Ha estat una manera d’avaluar molt productiva ja que ha permès a l’alumne saber en què estava fallant abans d’iniciar la tasca i poder encetar aquella hora de projecte amb els objectius molt més clars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *