Avaluació Video Top

La nota final del Treball per Projectes Video Top és sumativa. Això implica que avaluem els alumnes a partir de diferents rúbriques que han de ser omplertes tant pels alumnes com pels docents. Per exemple, els docents avaluen diàriament no només el procés de treball i aprenentatge, sinó també les competències transversals. També hem elaborat una graella per avaluar el Treball d’Aprenentatge o Quadern de Bitàcola de cada alumne/a i la presentació del Projecte.

Per altra banda, els estudiants han d’omplir rúbriques de co-avaluació i autoavaluació per valorar la feina de grup i individual.

Els docents tenen en compte les avaluacions dels alumnes per concloure les notes finals.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *