Producte final

El producte final es divideix en:

Producte 1: Posa’t en la meva situació

Els alumnes hauran de dissenyar i posar en pràctica una sessió anomenada Posa’t en la meva situació, en la que cada grup de treball farà una sèrie d’exercicis als altres membres del grup classe per tal de fer-los viure situacions quotidianes de les persones que tenen la problemàtica o discapacitat que tracta el grup.

Producte 2: Campanya Sensibilitza’t

Els alumnes hauran de fer el disseny i la realització d’una tasca anomenada Sensibilitza’t, que consisteix en crear un vídeo curt i una falca de ràdio, o un cartell mural, que promoguin la sensibilització i l’empatia de la societat amb les persones que tenen la problemàtica o discapacitat que tracta el grup

Producte 3: Exposició oral del treball realitzat i sensacions rebudes

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *