PRESENTACIÓ

L’escola Tiziana és un centre educatiu de titularitat pública situat al municipi de Tiana. L’escola va obrir les seves portes al curs 2010-2011 i té una línia per a cada nivell educatiu, per tant, és una escola petita i familiar.

BLOC XARXA

El nostre Projecte Educatiu promou el desenvolupament integral de l’alumnat creant espais i moments per experimentar, descobrir, compartir, gaudir i construir coneixements i pensaments. Promovem que l’alumnat desenvolupi un pensament crític que el permeti participar activament de la societat que l’envolta. Fomentem un desenvolupament transversal dels valors socials, ètics i cívics necessaris per estar compromès amb l’entorn i amb els altres. L’objectiu principal és que l’alumnat pugui participar de manera activa en la societat i que desenvolupi una actitud d’aprenentatge al llarg de la seva vida.

Per aquest motiu, des dels nostres inicis, hem volgut fer que l’alumnat participi en les recerques d’informació per construir coneixements plegats a partir, sempre que sigui possible, dels seus interessos. Per tant, l’escola treballa per projectes les àrees de Descoberta de l’Entorn i el Coneixement del Medi.

Ara però, després uns quants cursos de bagatge, des del claustre, implicat i compromès amb la millora, ens sorgeix la necessitat d’evolucionar per donar resposta a les necessitats que ens van sorgint per oferir als nostres alumnes situacions d’aprenentatge que ens portin a assolir el que esperem que l’alumnat adquireixi un cop finalitzi la seva escolaritat amb nosaltres.

Formar part de la Xarxa de Competències bàsiques és l’oportunitat que ens pot impulsar a tenir moments de debat pedagògic per pensar què volem fer i com ho volem fer. Els projectes d’aprenentatge són la nostra base per crear situacions d’aprenentatge interdisciplinars i més contextualitzades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *