Escola L’Olivera

oliveraBenvolguts companys i companyes de la Xarxa de CB,

L’Escola L’Olivera és una escola pública, situada al poble de Cabrils.

Som Escola verda, Escola inclusiva i constituïm una Comunitat Educativa activa i oberta a l’entorn que afavoreix la relació entre l’escola i les famílies promovent la participació  i la implicació dels alumnes tant dins com fora de l’escola.

La nostra escola promou que els alumnes siguin els protagonistes del seu aprenentatge amb una atenció i seguiment tutorial. Eduquem des del vessant humà, científic i artístic en el marc d’una escola que fa servir la llengua catalana com a element integrador i com a eina de treball, de relació i de comunicació.

Som una escola que promou l’educació integral de l’alumne, que afavoreix el respecte i l’atenció a la diversitat, una escola plural que afavoreix la convivència de diferents pensaments i que facilita recursos per a que els alumnes siguin crítics i responsables.

Som una escola que defensa la igualtat d’oportunitats, fent ús de tots els recursos de que disposa per atendre totes les situacions desfavorables dels alumnes.

En resum som una escola  que treballa per formar persones.

Ja fa temps que realitzem projectes però  quan va aparèixer la possibilitat de formar part de la Xarxa de CB vam pensar que era una bona oportunitat per  rebre informació, experiències, idees sobre diferents aspectes que ens permetessin millorar i enriquir el treball per projectes de l’escola.  És una bona oportunitat per posar en comú, parlar, reflexionar sobre diferents aspectes pedagògics i organitzatius sobre els que volem incorporar canvis i millores.  Pensem que l’intercanvi que s’anirà generant entre tots els participants a la Xarxa serà enriquidor per a l’escola.

Bona feina a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *