Drets de l’infant

20 de novembre,
DIA UNIVERSAL DELS DRETS DE L’INFANT

Mou el teu món

Mueve tu mundo
El 20 de novembre celebrem l’aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant de 1989. Des d’aleshores, la humanitat ha avançat considerablement en termes de benestar infantil. No obstant això, avui encara hi ha molts llocs al planeta en els quals rebre una alimentació bàsica cada dia segueix sent un desafiament. Cal, doncs, moure el món i tots i totes podem contribuir-hi movent el nostre.

Per als dies previs al 20 de novembre, Dia Universal de la Infància, la UNICEF ens proposa una activitat perquè els i les alumnes puguin reflexionar sobre les coses que podrien canviar del seu món per tal de contribuir a la lluita contra la desnutrició infantil. A més, la proposta inclou la realització d’un acte simbòlic en el qual tots els participants moguin el món“.
http://www.enredate.org/cat/activitats/un_dia_per_moure_el_mon
 

 

 

Quant a M Dolors Foguet, responsable biblioteca

Hola companys, Em dic M Dolors i sóc la responsable de la biblioteca Josep Vallverdú de l'escola Martí Poch. M'agrada molt llegir i fer descobrir als meus alumnes el món que s'amaga dins els llibres.
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *