NOVEMBRE POÈTIC:

HOMENATGE A JOANA RASPALL

La poetessa Joana Raspall (Barcelona, 1913) ha dedicat gran part de la seva vida a escriure poesia per als infants. Des de les escoles s’ha treballat molt perquè la seva obra arribi a tots els nois i noies de casa nostra. I moltes biblioteques també han dedicat exposicions, guies i activitats per difondre la seva poesia.

Des del Bib.Botó (Grup de Treball de Biblioteques Infantils i Juvenils del COBDC) ens conviden a sumar-nos a un petit homenatge a la Joana Raspall i a la poesia per a infants en general.

La nostra escola s’hi ha adherit i hi participa amb activitats diverses:

http://bibliollegim.blogspot.com/2010/11/homenatge-joana-raspall.html

*Alumnat de 1r i 6è: LLegir en parella. Els nens i les nenes de 6è (padrins) es prepararan un poema de la Joana Raspall per llegir-lo al seu fillol/a de 1r. L’escriuran en un full o cartolina, el decoraran, en faran un poema visual…cadascú ho farà al seu gust i el regalarà al seu/va fillol/a. El recitaran junts…

 • *Salutacions poètiques amb versos de poemes de la Joana.
 • *Representació de poemes.
 • Gravacions.
 • *Versos a cau d’orella.
 • *Menús poètics.
 • *Entre d’altres…
 • Quant a M Dolors Foguet, responsable biblioteca

  Hola companys, Em dic M Dolors i sóc la responsable de la biblioteca Josep Vallverdú de l'escola Martí Poch. M'agrada molt llegir i fer descobrir als meus alumnes el món que s'amaga dins els llibres.
  Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *