Epi i Blas, 40 anys!

EPI I BLAS, PER MOLTS ANYS!!!

epi-y-blas

El 10 de novembre de 1969 van aparèixer, per primer cop a la televisió d’EUA, personatges tan entranyables com Epi, Blas o Triki. En aquell moment ningú s’hagués pogut arribar a imaginar que es convertiria en el programa infantil més internacional i durador de tota la història de la televisió.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/llOz0P95fzQ" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

L’any 1977 van arribar a Espanya de la mà de “la Gallina Caponata” i “Perezgil”, el cargol, per després ser substituïts per l'”Espinete” i “Don Pimpón”. Més tard van arribar “Los mundos de Yupi”.
Som moltes les persones que hem crescut, madurat i après cantant, jugant i divertint-nos, des de ben petits, amb el “Barrio Sésamo” i mai se’ns oblidaran les aventures de Gustavo – “el reportero más dicharachero”-, els números -amb el Conde Draco que comptava tot- o la paciència que, de vegades, se li acabava al pobre Blas quan l’Epi li feia eternes preguntes.

No hi ha gaires recursos sobre “Barrio Sésamo”, però us podem recomanar la pàgina en anglès de Sesame Street, http://www.sesamestreet.org/home, que està molt bé, i l’enllaç, en castellà, http://usuarios.lycos.es/elbarriosesamo/.


Si voleu pintar alguns personatges: Cliqueu aquí

Quant a M Dolors Foguet, responsable biblioteca

Hola companys, Em dic M Dolors i sóc la responsable de la biblioteca Josep Vallverdú de l'escola Martí Poch. M'agrada molt llegir i fer descobrir als meus alumnes el món que s'amaga dins els llibres.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *