Qui compulsa?

  • Si es tracta de documentació que cal compulsar per a la gestió pròpia del centre, la compulsa la pot realitzar qualsevol auxiliar administratiu del centre un cop revisat l’original.
  • En el cas de documentació adreçada a daltres organismes, és aconsellable que la compulsa la faci el director o secretari del centre.
  • Si es tracta de documentació per assumptes personals, no vinculats a l’exercici professional, la recomanació és que l’interessat ho faci a través de notari.

2 comentaris a “Qui compulsa?

  1. Necessito entregar una serie de documentació, referent als meus títols, cartes de presentació, certificats, etc. a un centre i em fan portar tota la documentació compulsada però no sé on me la poden compulsar.

    Poden siusplau, adreçar-me a algunt lloc que em poguin compulsar tot això i que sigui a barcelona???

    Gràcies,

  2. Perdoneu, però als centres en no disposar de registre ofician NO podem compulsar altra documentació que no sigui la que ens és lliurada. La resta de documentació normalment és per ser presentada en un altre lloc (on han de compulsar, si s’escau). Per exemple, quan hi hagi concurs de mèrits, la documentació es compulsa on s’ha de lliurar. Desconec si ho recordeu, però hi ha hagut més d’una impugnació per haver realitzat compulses de documents que pertanyen a concurs de mèrits a través dels centres. I en un altre cas famós, el d’accés a càtedres quedva molt clar que hi havia un tribunal compost per un president, un secretari/a… i que les funcions del secretari de l’esmentat tribunal eren, entre d’altres, la de COMPULSAR la documentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *