LA BIOGRAFIA DE L’AVI O DE L’ÀVIA

Els alumnes de 4t han redactat la biografia d’una persona gran (prioritàriament un dels seus avis) a partir d’un pla de treball molt pautat: objectius, mètode (enregistraven entrevistes), contingut (3 capítols corresponents a les diferents edats) i format del treball.

Hi ha hagut qui  ha fet l’esforç de contactar amb algú del Casal d’avis o de l’Asil, donat que els seus familiars són a molts quilòmetres i sense possibilitats de disposar de ginys tecnològics. La majoria han trobat que els seus avis els explicaven coses que potser ni els pares sabien i han gaudit molt -segons manifesten- fent aquest treball.

Algunes pàgines han estat per a mi molt emocionants. En transcric literalment alguns fragments d’autors diversos (és la fórmula que ells han preferit) a l’enllaç següent. A tots els autors d’aquests treballs, la meva enhorabona!

Fragments transcrits d’algunes de les biografies

2 thoughts on “LA BIOGRAFIA DE L’AVI O DE L’ÀVIA

  1. Khalid Maarouf

    Gràcies a aquest treball he pogut compartir la vida del meu avi i n’estic molt orgullós. M’ha agradat parlar amb ell perquè m’ha explicat històries que no les sabien els meus pares i això em fa sentir molt afortunat. En un futur els podré explicar les històries als meus fills i néts i espero que les gaudeixin.

  2. Marta Requena

    M’ha agradat molt fer aquest treball perqué he conegut coses de la meva ávia que no coneixia. M’ha explicat moltes coses que li van passar quan era jove i em vaig sentir molt afortunada de que m’ho expliques!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *