NIVELL D

Aquesta pàgina pretén ajudar estudiants i professors que vulguin millorar els seus coneixements de català o obtenir el títol de nivell D (C2). Parteix de la base que l’autoaprenentatge és una fórmula vàlida per progressar en el domini de qualsevol llengua. Presentar-se a una prova de nivell no deixa de ser un repte que permet avançar.

Model d’examen i altres informacions

WEB Consorci Normalització Lingüística del Vallès Oriental

En els enllaços d’aquest blog, situats a la dreta, hi ha eines imprescindibles per a tot aprenent: el millor diccionari de la llengua, el DIEC2, gramàtiques, normes d’ús de majúscules i minúscules, normes sobre abreviacions… Entre les pàgines, també hi trobareu unes normes de puntuació completes i molt útils, a més dels verbs conjugats.

Si algú vol repassar continguts de cursos anteriors, pot utilitzar el www.parla.cat, En l’enllaç següent, hi trobareu les instruccions d’ús (s’ha d’obviar el punt 6b):

Com fer servir el programa d’autoaprenentatge parla.cat

Índex del llibre de C2 (Editorial Castellnou), perquè pugueu decidir aquells aspectes que voleu anar treballant. Cal que us marqueu unes hores de dedicació per assolir l’objectiu que us heu proposat.

índex C2

Proves lliures

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *