Cala Montjoi: tercera jornada

Avui acabades totes les rutines diàries (preparar la bossa pel matí, organitzar el bungalow, esmorzar, …)  encara una mica adormits després de les emocionants activitats d’ahir nit hem passat mig matí amb la ginkana d’orientació

Hem repetit piragua. Amb la sessió d’avui ens estem convertint en uns autèntics experts. Possiblement d’aquesta pedrera en sortirà algun campió olímpic. Temps al temps

Una estona per deixar a banda tanta activitat esportiva. Ha arribat l’hora de fer “El Salt a la Fama”. Tots i totes han preparat una excel·lent coreografia demostrant el seu talent artístic pel moviment i el ritme. Tot plegat una passada.

Després de dinar i descansar una estona tornem-hi que no ha estat res. Una tarda gairebé amb dedicació exclusiva als esports de raqueta i red per tal de suar una mica i comemçar-nos a preparar per substituir al Rafa Nadal en un futur proper.

I també hem repetit el rocòdrom. Estem cercant arribar als 14 vuit mils com la Edurne Pasaban. La podeu veure a la foto.

Deixa un comentari