Cala Montjoi: primera jornada

Sortida de l’escola en un dia de festa amb un viatge per carretera fins a Roses i per mar fins a Cala Montjoi en el Don Panxo. Les frases del viatge han estat:”Quant queda?” “Quina hora és?” “Quant arribem?”

Arribada a Cala Montjoi al voltant del migdia amb temps per dinar i conèixer les normes de funcionament del lloc.

La primera activitat de la tarda ha estat l’excursió a la Torre Morisca. Malgrat la calor i les queixes per tenir que caminar tan: “estic cansat” “no puc més”. També hi havia qui deia: “Quina xulada”Des del cim de Torre Morisca hem pogut contemplar tota la Cala Montjoi, el Cap Norfeu, L’Escala, el golf de Roses i també hem pogut escoltar algunes llegendes de la zona.

Un cop abaix tots a la platja a prendre un bany.

Una mica de relax tot fent nusos

I després de sopar l’emocionant joc de nit. Dividits en quatre grups havien de passar unes proves d’habilitat, d’enginy i on la col·laboració entre els diferents components de cada grup era fonamental per assolir l’èxit final.

 

Deixa un comentari