Dijous gras

Avui hem pogut gaudir d’un passeig amb una temperatura excel·lent per celebrar el dijous gras. Primer de tot una bona caminada abans de menjar-nos els nostres entrepans. I finalment la gran descoberta del dia. Sembla ser que hem donat una mica de volta per jugar una estoneta al tobogan. Potser el proper any anirem directament allà a passar tot el dia.

Clicant la foto podeu veure-les totes. No oblideu d’escriure el vostre comentari. Ens agrada saber la vostra opinió

8 thoughts on “Dijous gras

 1. CARLA

  estan molt be les fotos però crec que vau fer les fotos a les plantes i a altreas coses i ens auria agradat mes que ens les fessiu a nosaltres ….

  pero encara aixi estan molt bé !!!!

  carla

 2. Ricard Post author

  Segurament és com tu dius, però tot depen del fotograf. Segur que vosaltres també teniu moltes fotos de la sortida. Això només és una petita mostra per tal que serveixi de record.

 3. Jorge

  Hola.
  Doncs Ricard que la excursio hem va agradar molt, però no cansaba gens i hem sembla que 12 o 16 km o el que sigui són pocs (almenys per a mi).
  I m’agradaria saber quants quilometres te l’excursio de Montcau-Mola.
  Gracies i adeu.

 4. Ricard Post author

  Hola Jorge
  La sortida Montcau-La Mola té aproximadament els mateixos kms. que la sortida del passat dijous, el que varia és el desnivell. El fet que tingui més desnivell fa pensar que té més kms.

 5. CARLA

  ola !!!

  A l’ excursio de Moncau – La Mola també hi ha tants KM?????

  Sisplau respon la pregunta !!!

  adeuuuuu

  CARLA

 6. CARLA

  ola !!!

  A l’ excursio de Moncau també hi ha tants KM?????

  Sisplau respon la pregunta !!!

  adeuuuuu

  CARLA

 7. Ricard Post author

  Carla l’excursió del curs passat (Montcau-La Mola) té també uns 12 kms. La que fareu el proper divendres, només es pujar al Montcau i poca cosa més, pocs Kms. com a molt 6, encara que crec que menys.

 8. Paula.J

  hola; donç que a mi em va agradar l’excursiò, pero per a mi el Mont Caau – La mola del any passat va ser molt mes curt que aquesta de ribatallada ( per ami )

  adeeeu!

Deixa un comentari