La mort del director general

L’Adrián M. ens proposa aquest nou joc, amb molta lògica:

No fa molt temps, en una casa del desert del Sahara, va aparèixer mort el director general de l’empresa més prospera de la zona. Aquest home estava penjat enmig de la sala més àmplia de la casa, però aquesta sala es trobava totalment buida (no hi havia cap tipus de moble ni objectes ornamentals), solament es va trobar un toll d’aigua sota el cadaver. La policia va buscar per tota la sala alguna pista que li ajudés a saber com s’havia produït la mort però no va ser capaç de trobar res. Durant els dos mesos següents la policia va continuar investigant a tots els familiars i coneguts del director, però no va ser capaç d’esclarir el cas i, per tant, va decidir arxivar-lo indicant com possibles assassins al seu fill major (el qual havia heretat la fortuna i l’empresa del seu pare) i al director una empresa de la competència, la qual havia hagut de tancar recentment degut al fet que la seva oponente dominava més del 95% del mercat. Però just quan el cap de policia de la ciutat es disposava a arxivar el cas va aparèixer en la sala un jove detectiu i va esclamar: “Esperi policia, ja se que va passar en aquella casa”. Que va ocórrer en realitat?

L’ADRIÁN M. JA TÉ 5 PUNTS PER PROPOSAR EL JOC. EL JOC HA TINGUT 4 ENCERTANTS.

JOC FINALITZAT

10 thoughts on “La mort del director general

 1. Raquel

  El que va pasar és que es va suicidar, va penjar la corda al sostre i es va posar a sobre d’un bloc de gel, i com que al Sahara fa molta calor, el gel es va desfer, i es va quedar penjat.

 2. Jose

  El que va passar és que el director es va suicidar, com? pujant a sobre d’un bloc de gel i penjant-se de la corda. Després, el gel es fondria amb el calor i es faria un bassal.

 3. Paula.J

  Ja ha acavat el problema pero lo que bui dir esque la resposta es poc logica
  D’on ha tret el gel el home mort? Al shahara fa molta calor, hi no hi plou i menys gel!
  i a l’habitaciò no hi havia cap objecte ni res…

 4. Eloy Post author

  És un joc de lògica. Al Sahara pot haver-hi gel, neveres, congeladors,…
  De totes maneres, la gràcia del joc és pensar 😉

Deixa un comentari