The Youngcast Project Comments

Una de les essències dels blocs són els comentaris que hi escriu la gent. Aquesta també hauria de ser l’essència del Youngcast Project, un treball col·laboratiu amb altres centres tan d’Espanya i Catalunya com del Regne Unit.

Però com hem pogut comprovar al llarg del temps que portem dins d’aquest projecte, pocs són els comentaris que hem pogut llegir al bloc del projecte. Per tal d’animar una mica el bloc farem el següent:

Us convido a escoltar els diferents reports que hi ha penjats al bloc i a fer un comentari en aquest post del nostre bloc. Cal que en el comentari especifiqueu a quin post (títol) del bloc del youngcast project us referiu i també deixeu el vostre comentari escric en castellà i anglès. Si el comentari és adient jo mateix el posaré al bloc del yougcast project.

Com no amb aquesta participació obtindreu punts que afegiré als vostres punts del who is who score. Màxim 3 punts per comentari: 1 punt per participar, 1 punt més si el comentari està ben escrit en castellà i en anglès i 1 punt més si el comentari és adient per ser publicat en el bloc del youngcast project.

Aquest procés s’acabarà el 22 de gener.

4 thoughts on “The Youngcast Project Comments

  1. Ricard Post author

    Smoke on the water de Deep Purple, una cançó dels anys 70, pionera del que després s’anomenaria heavy metal. En aquells moments es coneixia per hard rock.

  2. Ricard Post author

    Hola Paula. Tu escoltes el post del youngcast que vulguis i el comentaris l’escrius aquí en castellà i anglès. Posa per quina escola-post és el comentari. Jo ja el posaré al bloc del youngcast.

Deixa un comentari