MI PERRO VIERNES

Per a la biblioteca de castellá m’estic lleixint un llibre que es diu ‘ MI PERRO VIERNES’ Encara no me l’her lleixit senser  vaig per la pag. 150 i hi han 191. Amb lo que porto m’està agradant molt, de moment es un dels millors llibres que m’he lleixit. Jo ho recomano. Es de la colecciò EL BARCO DE VAPOR, el llibre es a partir de nou anys, aquest lllibre es de la 6ª Edició, feta al gener de 2002.

Un accident es la causa de que Robin té panic als gossos, i para liar mès la cosa uns nens nous venen a la casa del costat, i… TENEN UN GOS! Dede aqui tota la historiaes un enbolic de gossos.

De: Paula Justicia Mayer   Fer l'ullet

3 thoughts on “MI PERRO VIERNES

  1. Ricard

    I fins i tot, pels que no ens agraden. Un embolic de gossos sempre pot ser divertit i entretingut. El posaré a la llista, cada cop més i més llarga.

Deixa un comentari