Las brujas

Las brujas és un llibre de Roald Dahl, autor d’altres llibres infantils i juvenils com Matilda o Charlie i la fàbrica de xocolata. En aquest enllaç podem trobar molta informació sobre l’autor i els llibres que ha escrit.

Tracta sobre un noi i la seva àvia que passen una temporada en un hotel on es trobaran de sobte amb una convenció de bruixes. Aquestes tenen un pla per desfer-se de tots els nens del Regne Unit. Només el nen i l’àvia seran capaces de detenir-les…

Un llibre molt divertit i que es fàcil de llegir encara que tingui 200 pàgines.

Està publicat per Alfaguara i val uns  10 €.

2 thoughts on “Las brujas

  1. Ricard

    Oh!!!! Aquest llibre el vaig llegir, fa molts i molts anys i encara el recordo. Em va agradar molt com tots els llibres del Roald Dahl. Tots els seus llibres són altament recomenables i aquest especialment. A més de molts dels seus llibres hi ha versió en cinema. De les bruixes també. Suposo que també hi ha versió en català. Bé i també en anglès.

Deixa un comentari