Alicia Keys

Alicia Keys is a very famous Singer. She Was born on 25th January 1981 in
Manhattan,New York. She’s 27 years old. Since 7 years old , she plays the piano. She started working at 14 years old . She has sold (sale) 25 millions CD. She has won (win) a lot of prizes : nine Grammys , eleven Billboard and three American Music Awards .

3 thoughts on “Alicia Keys

  1. Ricard

    VERY GOOD. Bon treball encara que falta explicar una mica que li agrada i que fa en el seu temps lliure. Sale és un nom, vol dir venta, el verb és sell. Tan “has sold”, com “has won” són dos formes verbals que encara no hem treballat, però serien la forma correcte en les frases que tractaves d’escriure.

  2. Núria

    gràcies , ho tindre amb compte , es que com que tinc que buscar bastantes paraules al diccionari emb ”liu” i es dificil conjugar els verbs i fer les frases amb la paraula adecuada.Gràcies.

  3. Ricard

    Al fer aquestes tasques, has d’organitzar-te bé la feina. Primer cercar tota la informació que necessites. Segon seleccionar la informació que et pot ser útil. Tercer buscar la manera més fàcil de dir-ho en anglès, a ser possible, utilitzant el vocabulari que ja coneixes i sense utilitzar el diccionari. El diccionari només l’has d’utilitzar quan sigui imprescindible. Un cop escrit fer un repàs al cap d’un o dos dies per tal de corregir els possibles errors.

Deixa un comentari