Joe Jonas !!!!!

Joshep Adam  (JOE) Jonas was born(g) in ‘ La Casa Grande ‘ , Arizona on the 15th August of 1988 .  He is a member of the band of de ‘Jonas Brothers’.       He is the second son of the marriage Jonas, after Kevin and before that Nick and Frankie. Joe Jonas is a musician with (dedicates to music) their two brothers, Nick Jonas i Kevin Jonas.                                                                                                                               He(‘s)  made a film with Demi Lovato. The film was called ” Camp Rock ” and I liked.

  

 

     BY: PaUla Justicia MayEr!!!!!!!!

2 thoughts on “Joe Jonas !!!!!

 1. Ricard

  GOOD. Your English is quite good. Però falta informació bàsica pel teu treball: que li agrada, quins instruments toca, que fa en el seu temps lliure, …..

 2. Paula.J

  Thanks Ricard. Es que yo com t’he explicat a classe, ho he buscat en català a la wikipedia i ho he traduit, pero l’unic que posava eran coses de la seva vida, no posava res de que li agradava, que feia,…
  pero en el proxim treball m’esforçarè més en bucar informaciò.
  Com has dit , pot ser trobo una pagina web seva,…
  Encara que no farem cap trball mes d’aixo…

  Thanks

  By : Paula.J

Deixa un comentari