La Júlia i la dona desapareguda

 Si us agrada llegir  llibres de misteri  us recomano el llibre de la Júlia i la dona desapareguda .La Júlia una noia de 14 anys va a casa d’un amic , en Kike   a estudiar quan de cop i volta en Kike s’en va i la Júlia mira per la finestra i veu l’assassinat d’una dona. La Júlia fa la denúncia però el presumpte assassí explica a la policia que es tractava de l’assaig del fragment d’un film en el qual la seva dona hi intervenia . Però la Júlia vol descobrir el veritable misteri . La seva vida corre perill.

2 thoughts on “La Júlia i la dona desapareguda

 1. Eloy

  Núria, benvinguda de nou al bloc.
  Si poses una foto de la portada, queda més maco l’article.
  També podies haver posat qui l’ha escrit i de quina editorial és i fer un enllaç a les pàgines de l’autor/a i editorial.
  I per últim, per què no proves a canviar el npp1203 pel teu nom? Si vas a administració i després a actualitzar perfil i contrasenya entraràs en una altra pàgina. Clica on diu nom que es mostrarà públicament, agafa el que més t’agradi de les diferents possibilitats i clica al botó actualitzar perfil.
  Per cert, el comentari del llibre està molt bé 😉 No tot és dolenttttttttttt

Deixa un comentari