Festa d’aniversari de la Claudia i joop! la Núria

El divendres vam anar al Parc Catalunya ha celebrar el nostre aniversari encara que el de la Claudia és el 20 i el meu el 23 però bueno , primer de tot vam berenar i ens van donar els regals a mi em van regalar : 2 pelunxes un de una vaqueta i l’altre que es un porquet , que te voles per dintre i posa eres especial després una motxilla molt xula! un diari ,una capseta que posa love tmb molt xula, un pijama del snoopy , un bolso de la Kitty i per últim el joc de super mari galaxy per la wii ! aixó els meus amics he!!!!!!!!!! . Bé deprès vam fer un joc , guerra de aigua , i … no se si ho sabeu però darrera del Viena de bocatas hi ha una esplanada i tmb una font que treu aigua per allà hon estàn el anec doncs ens vam possar alla a saltar , ballar  !! va ser molt divertit !!! no ho oblidare mai aquesta festa!

agraixo a tots els nens ue van vindre !!!!SomriureFer l'ulletRiallaDescarat

Deixa un comentari