Solució al problema de l’ós

Com alguns ja saben el color de l’ós és blanc. Com se sap?

Potser és ina mica difícil d’entendre, però si estem al Pol Nord i caminem 10 km cap el sud, després 10 km cap a l’est i finalment 10 km cap el nord arribem al mateix lloc on estàvem, és a dir, al Pol Nord. Per tant, els ossos que viuen allà són blancs.

L’explicació més científica té a veure amb els meridians i paral·lels de la Terra. Camina 10 km cap el sud per un meridià. Camina 10 km a l’est per un paral·lel i torna a caminar 10 km cap el nord per un altre meridià. Has tornat al punt d’origen. El teu camí no té forma d’U sinó més bé com un triangle.

Felicitats als encertants, alguns de l’escola Immaculada Concepció.

One thought on “Solució al problema de l’ós

  1. Paula.J

    yo a chorra vaig dir que era blanc kuan l’ori el profe ens u va preguntar i llavors va dir que si pero perque .llavors vaig dir que per que era del pold nord pero no ho vaig dir a chorra. EERA MOLT DIFICIL EL PROBLEMA

Deixa un comentari