Plantada d’arbres

Diumenge 30 de Març vaig anar a Tavertet amb una colla d’amics perquè a Catalunya radio (una emissora de radio) van propossar fer una plantada d’arbres a diferents punts de Catalunya i nosaltres vam triar Tavertet que per sert és un poble molt maco , i tot envoltat de camps verds i muntanyes , vem tindre que caminar una mitga horeta per arribar a una ” masia” que allà et donaven tota mena d’arbres , a nosaltres ens van donar 17 arbres perquè eram 17 (més dos gossos la Duna i en Tom) .Ens vem trobar al Toni Basses ( de la radio) vam xerrar amb ell , vam pendre xocolata calenta amb coca ! i ens vem fer fotos . La colla que vem anar ens van donar pollancres , tamarius, alzines, auróns blancs , trèmo i moltes més espècies d’arbres.Els vem anar a plantar a una esplanada verda i al costat d’un rierol , els arbres eran de tres pams no gaire grosos teniam que fer un forat a terre 2 vegades més gran que l’arrel posari una mica d’aigua plantarlo tapar-lo amb terra i regar-lo . Desprès de fer alló emb vaig sentir orgullosa perquè sabia que si aquells arbres creixian seria gràcies a totes aquelles persones que han plantat un arbre hi han volgut participar d’aquesta proposta que a fet catalunya ràdio.

Deixa un comentari