Les Curses d’orientació

Aquesta tarda uns quants de vosaltres m’heu preguntat sobre aquest tipus de curses.

Són curses que es fan amb un mapa i en la que cal buscar unes fites que hi estan marcades, en un ordre establert. Per anar a la fita cal triar el millor recorregut possible. Si és la vostra primera cursa és millor utilitzar els camins que anar pel mig del bosc. Un cop s’arriba a la fita, allà trobareu una pinça amb la que heu de marcar la vostra targeta de control.

Si ho voleu provar només he de venir el diumenge 18 de novembre al bosc de Can Deu. Us asseguro que ho passareu bé. Podeu fer la cursa amb fent parella, i fins i tot, un grup de tres o quatre amb els vostres amics. També podeu fer parella amb alguns dels vostres pares o familiars.

Més informació i inscripcions de la cursa del diumenge 18

Per saber més de les curses d’orientació

Les meves aventures en curses d’orientació

Si teniu qualsevol dubte m’ho podeu preguntar aquí al bloc o a l’escola.

Deixa un comentari