Els espies

Un espia nord-americà envia des de Moscou una carta als seus col·legues on hi ha camuflats 13 noms propis d’espies corruptes de la seva organització (homes i dones). La investigació ha estat fruit de vuit mesos de treball. Podeu trobar en el text de la carta el nom d’aquests 13 espies? Perquè us resulti més fàcil, la carta i els noms han estat traduïts.

Ah! Teniu fins el divendres 9 per resoldre’l.

EL MISSATGE SECRET

Primer de tot, jo, anticipant-me a qualsevol retret vostre, vull demanar-vos disculpes per no haver escrit cap carta des de fa vuit mesos. Han estat uns mesos rocambolescos, us ho explicaré.

Cada matí, per estalviar, jo freqüentava un petit bar als afores de Moscou on anava a esmorzar.

Allà vaig conèixer una noia meravellosa, ulls blaus, pell clara, cintura fina, i un somriure sempre als llavis. Primer vaig pensar que era una quimera, vaig tardar dos mesos a comprendre que no era una imaginació meva. Llavors el meu esperit va quedar en pau i vaig tornar a la realitat. És terrible enamorar-te i saber que al cap de poc has d’abandonar aquella ciutat. Aquest ha estat el motiu del meu silenci.

El viratge que ha fet la meva vida no us el podeu imaginar, ara estic casat i espero un fill per d’aquí a cinc mesos.

Sense més notícies de moment, m’acomiado de tots vosaltres.

McScumm

Deixa un comentari