Premi assegurat

Ho hem tornat a fer. Fa dos anys el bloc de sisè va rebre el tercer premi. I aquest curs aquest bloc tornaré a ser premiat, però encara no podem saber el lloc en el que hem quedat.

Aquest premi és el fruit del treball de dos cursos i de tots els que han participat amb articles i comentaris al llarg de tot aquest temps. Haurem d’esperar al 2 de juny per saber quin és el nostre lloc en el podi.

Aquest és el missatge que he rebut: Como ya sabéis, una de las novedades de esta edición de los premios es la de no desvelar la posición final de los tres primeros clasificados de cada categoría hasta el momento de la entrega de la peonzas que lo acreditan, que tendrá lugar el próximo día 2 de junio en el Espacio Fundación Telefónica, en la Gran Vía, 22 de Madrid. http://youtu.be/MYjdldPrABI

Això és el que es pot llegir a la web del Premi. Enhorabona a tots i a totes.

Blogs Alumnos Primaria

Peonza: Blogtañana
Peonza: El bloc de sisè del Pau Casals 2011-2012
Peonza: Tic-tac aprenem

Accésit: Noticiero de Valdefierro

 

6 thoughts on “Premi assegurat

 1. Premio Fundación Telefónica de Innovacion Educativa

  Hola Ricard, desde el Premio Fundación Telefónica de Innovación Educativa queremos felicitarle por el trabajo que desarrolla en el blog con sus alumnos. Por ello, aprovechamos la ocasión para invitarle a participar con nosotros en la XIII Edición del Premio http://www.educared.org/global/premiointernacional/inicio
  Saludos

 2. Ricard Post author

  Com podeu veure en el darrer comentari ens acaben de convidar a presentar el bloc a un altre premi. El termini per presentar-se acaba el diumenge 20 de maig. Què us sembla ? Ens presentem també ?

 3. Ricard Post author

  Ho sento, però al final no l’he presentat. Ahir era el darrer dia i demanàvem moltes coses i no vaig tenir temps per fer-ho.

Comments are closed.