Cap a les comarcals, que hi falta gent!

Hola amics.

Aquest dissabte vam jugar un triangular de futbol sala per passar a les comarcals, ja que hem quedat primers del nostre grup a la lliga escolar.

Vam guanyar els dos partits que vam jugar: el primer contra l’equip ” Mare de Dèu de la Salut “, el resultat va ser 5-1 a favor nostre. El segon partit vam jugar contra l’equip ” CESP de Santa Perpètua “, el resultat va ser 7-1 també a favor nostre.

I vam passar  a les comarcals!!!!!

Ens van felicitar pel nostre joc.

L’equip el  formem :

5è: Jordi, Joel Jara, Gerard, Òscar i  Adrián Herrera.

6è: Dani Fernández, Joel Puyuelo, Eduard, Ramón, Karan, Gorka, Salva i jo( Adrià).

I el nostre entrenador, Martin Larumbe.

En aquesta foto no hi som tots.

 

7 thoughts on “Cap a les comarcals, que hi falta gent!

 1. Joel Recio Valero

  Jo vaig llegir a la pàgina web del consell esportiu que el guanyador de la lliga A jugaba la lliga E que la composen es guanyador de la lliga B,C.D i els tercers segons millors i d’aquí a les comarcals.

  dw

 2. dani fernández

  Adrià m´he acabas de treure un article perquè jo estava fen un semblan, quina mala sort, just en aquell moment em vaig lesionar per una contractura a l´espatlle.

 3. Ricard

  Ben cert Dani. Havia llegit el teu esborrany i estava esperant que l’acabessis. L’Adrià t’ha passat la davantera. Esborro el teu esborrany ? Ja estàs bé de la lesió ?

 4. Adria

  Com estàs Dani ?
  Creus que podràs jugar aquest dissabte ?
  Per cert, aquesta setmana el partit és contra el Llorençà a Sant Llorenç Savall a les 11h del matí, al poliesportiu de sempre.

Comments are closed.