Anem a la Mola!!

Hola!
De qui uns dies anirem a la Mola d’excursió, serà superdivertit!
Tenim que vindre abrigats perquè sinó… passarem molt fred!!
Tinc moltes ganes de anar-hi suposo que vosaltres també!

Deixeu comentaris, sii heu anat o algo si us plau mercii 🙂

12 thoughts on “Anem a la Mola!!

 1. Alba6ºB

  Si ens vam dir que teniam que anar abrigats pero despres alla feia molta calor

  A10

 2. Lydia Obón

  Dons sii marc ens vam cansar una mica, bastan però bueno a sigut bastan divertit 😀

 3. Ricard

  Anar a la muntanya a caminar com tot és qüestió de pràctica. Al començament cansa, però si acostumes a anar-hi sovint ja no i aleshores és quan pots gaudir del paisatge i l’entorn. Si us va agradar l’excursió el que heu de fer és practicar. Recordeu que el diumenge 4 de març farem una nova pujada a la Mola. Totes les famílies de l’escola estan convidades a acompanyar-nos.

 4. Ricard

  Sobre el tema del fred: van tenir sort dijous i ens va fer un molt bon dia. Però quan es va a la muntanya cal anar sempre preparat pel fred i la pluja, ja que el temps és molt canviant i si no vas preparat després ho pots passar molt malament. És millor portar roba de més que no tenir roba d’abric quan la necessites.

 5. cristina

  Hola!!

  L’excurció a la Mola y al Moncau va estar molt bé però ens vam cansar una mica, però tot i així va ser divertit. Yo y la natalia ens vam “perdre” amb els nens de 5è, jajjjajajaja!!!!!

  Però va estar molt bé l’excursió!

 6. Ricard

  Tots vau fer moltes fotos en la sortida. Podríem fer un recull de les vostres fotos. Proposo que cadascú esculli una o dos fotos de les que tingui i me les envii per e-mail i les penjarem per tal que tothom les pugui veure.

 7. Marta

  Hola Ricard molt bona idea péro jo no vaig portar la càmera de fotos i m’aniria bé que las possessiu al bloc així me las podria descarrega jo i més gent.

Comments are closed.