Intermon Oxfam Trailwalker 2012

Som una escola que acostumem a participar en projectes solidaris des de fa molt de temps. Creiem que inculcar la solidaritat pels demés és una tasca educativa prioritària per la que cal esmerçar esforços. Aquesta proposta de la Intermón Oxfam Trailwalker s’adiu perfectament amb aquest objectiu. No ha estat difícil trobar un grup de gent dintre de la nostra comunitat educativa disposada a fer-ho realitat.
100 kms. són molt kms., però val la pena fer l’esforç per tal de recollir 1500 € que de ben segur seran d’una gran ajuda per pal•liar la falta d’aigua de molts pobles de Etiòpia una zona del nostre planeta que fa anys que pateix una forta sequera. Estem disposats a entrenar de valent per assolir el nostre objectiu però ens cal la col•laboració de tothom per entre tots poder arribar a aquests 1500 €. Amb tan sols una petita aportació de cadascú no serà gens difícil aconseguir-ho ben aviat. No ho dubtis i posa el teu granet de sorra en aquest projecte.

Visita la pàgina del nostre equip i allà mateix pots fer el teu donatiu.

Si vols saber més sobre el projecte entra a la pàgina de la Intermon Oxfam Trailwalker 2012 i si vols col·laborar amb l’equip només ens ho tens que dir i et mantindrem informat de tot. Tota ajuda i col·laboració serà benvinguda.

Hem creat un bloc on us anirem informant de les diferents activitats i entrenaments que organitzarem.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3LNG6AWvCg4[/youtube]

2 thoughts on “Intermon Oxfam Trailwalker 2012

  1. Ricard Post author

    A la cursa pròpiament no pots participar. No és una distància per nens. Però si que podràs participar en tot el que organitzem a l’escola al voltant de la cursa i per tal de recollir els diners. Totes les idees i aportacions seran ben rebudes.

Comments are closed.