Bon any 2012 a tothom i una proposta

S’acaba el 2011 i estem a punt de començar un nou any.

Ha estat un any en que he fet un molt bon treball en el bloc. Molts ja domineu el seu funcionament i les seves eines i està resultant un bona eina tan de compartir els que ens agrada com també per aprendre.

És bo quan publiqueu un article que mireu d’enriquir-lo tant amb enllaços (hipervincles o links) com amb imatges. D’aquesta manera els articles resulten més atractius i visuals.

El tipus d’article com el que fa un temps va fer el Marc explicant com penjar una imatge o un vídeo al bloc com el que fa pocs dies va penjar la Elena sobre la seva actriu preferida són molt interessants ja que ens aporten nova informació i nous coneixements a tots i a totes. Estic convençut que cadascú de vosaltres és un expert sobre algun tema que li agrada molt. Tinc en el cap a l’Adrià i l’astronomia, el Gorka i el Harry Potter, el Marc i la informàtica, etc. Si tots escriviu un article amb informació sobre allò que coneixeu bé, la resta sabrem alguna cosa més sobre les vostres aficions i al mateix temps aprendrem un munt de coses noves.

A veure qui s’anima ?

4 thoughts on “Bon any 2012 a tothom i una proposta

  1. nuria 6éa

    de una pel.licula que m’encanta i m’estic llegint el llibre tracta de CREPUSCULO

  2. Ricard Post author

    Bona idea Núria. Procura no fer un article massa llarg, ja que aleshores no s’ho llegirà ningú. Posa alguna foto, o algun vídeo, per exemple el trailer de la pel·lícula. Deixa la explicació amb intriga i misteri per tal que faci entrar ganes de llegir el llibre o veure la pel·lícula.

Comments are closed.