Apocalipsi a Canadà

Hola gent que mira el bloc de sisè.

No sé si ho sabeu, però d’aquí a uns dies cauran parts d’un satèl·lit alemany a Canadà.

El satèl·lit es diu ROSAT i està a l’espai des de fa 12 anys, va ser llançat al 1999. El ROSAT és un projecte d’ Alemanya, Estats Units i Gran Bretanya. Pesa 2,4 tones. Va ser abandonat el mateix any per un error al servei de localització, diuen que va ser provocat per un virus informàtic.

Els experts diuen que el satèl·lit es trencarà en 30 parts grans que poden arribar a pesar 1,6 tones. No és segur que es desintegri del tot, podria passar que al final nomes sigui polsim o bé que caiguin trossos.

També diuen els experts que hi ha un altre satèl·lit canadenc que està en les últimes.

Gràcies a tots, adeu.

3 thoughts on “Apocalipsi a Canadà

  1. Ricard

    Interessant notícia. On ho has llegit ? Sempre és bo explicar d’on es treu una notícia. Tenim tants catxarros d’aquests volant sobre els nostres caps que el més estrany és que no ens caiguin al damunt més sovint. Algun dia algú prendrà mal.

  2. Joel Recio Valero

    Ho e llegit en, bueno e posat a google”satelite que caera en canada” i vaig agafar el primer i em va sortir tota la informacio

Comments are closed.